KASTAMONU / MERKEZ - Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Mrt

Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin, büyük bir azim ve kararlılıkla verdiği mücadelenin sembolüdür ve milletimizin bağımsızlık aşkının en önemli ifadesidir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin internet kullanımı konusunda güvenliğini sağlamak amacıyla hatırlatma

Şbt

Okulumuz koordinesinde gerçekleştirilen Yıldırım satranç turnuvası yoğun katılımla gerçekleşti.

10 Kasım Atatürk'ü anma programımız gerçekleştirildi.

Ülkemizin kuruluşunun 100. yılında Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Ekm

Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliklerimiz bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi dolu dolu geçti.

Haz

e Twinning Günü Sergisine katılım sağladık.

Haz

Okulumuzda yürütülen uluslararası e twinning projesi kapsamında Katı Atık Elektrik Üretim Tesisi'ne gezi düzenlendi.

Mrt

YARIN (17 MART 2020) SAAT 11.00 DE SİTEMİZDE YAYIMLANACAK ÇALIŞMAYI DEFTERİNİZE YAZIP FOTOĞRAFINI ÖĞRETMENİNİZE GÖNDERİNİZ. ÇALIŞMAYI DOĞRU YAPIP İLK GÖNDERENLERİN İSİMLERİ WEB SAYFAMIZDAN İLAN EDİLECEKTİR.