KASTAMONU / MERKEZ - Yıldırım Beyazıt İlkokulu

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü

Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin, büyük bir azim ve kararlılıkla verdiği mücadelenin sembolüdür ve milletimizin bağımsızlık aşkının en önemli ifadesidir.

Çanakkale Zaferi, sadece askeri bir zafer değil, aynı zamanda milli bir uyanışın ve birlik ruhunun da simgesidir. O gün, atalarımızın gösterdiği vatanseverlik, fedakarlık ve cesaret, bugün bizlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Çanakkale, milletimizin birlik ve beraberlik içinde ne kadar güçlü olduğunun en canlı kanıtıdır.

Bugün, Çanakkale ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Çanakkale’de şehit düşen kahramanlarımızı minnet ve rahmetle anarken, onların bize miras bıraktığı bu vatanı en iyi şekilde korumak ve yaşatmak için daha da çok çalışmalıyız.

18-03-202418-03-202418-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 09:06 - Görüntülenme: 58